A Díjat nyert a Jones Lang LaSalle

Április 27-én Varsóban a CEE Insight Forum és a Financial Times által megrendezett CEE Real Estate Quality Awards gálán a Jones Lang LaSalle nyerte el 2011 legjobb tőkepiaci ügynökségének és a legjobb kiskereskedelmi bérbeadó ügynökségének járó díjat. A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó így kettőt seperhetett be a négy, ügynökségek számára fenntartott regionális díj közül.

A díj átvételekor Tomasz Trzósło, a Jones Lang LaSalle közép-kelet európai régiójának tőkepiaci vezetője a következőket mondta: „Nagyon örülünk annak, hogy már második éve minket ért a megtiszteltetés, hogy elnyertük ezt a díjat. Ez a díj jelenti számunkra az elismerést az elkötelezett és kemény munkáért, amellyel az ügyfeleink érdekeit képviseljük a befektetési megbízásaink során regionális szinten.”       

 

Beatrice Mouton, Jones Lang LaSalle regionális kiskereskedelmi bérbeadás vezetője hozzátette: „Ez a díj újabb bizonyítéka és elismerése a folyamatos, magas színvonalú szolgáltatásnak, amelyet a kiskereskedelmi bérbeadási csapatok nyújtanak ügyfeleink számára a régióban. A Jones Lang LaSalle regionálisan piacvezető kiskereskedelmi részlege már számos díjat nyert, többek között idén már harmadik alkalommal nyerte el az EuropaProperty díját, a CEE Retail Agency of the Year-t és az Eurobuild Retail Agency Team of the Year 2011 díját.     

 

John Duckworth, a Jones Lang LaSalle közép-kelet európai régiójának ügyvezető igazgatója elmondta: „Különösen büszkék vagyunk a 2011-ben elnyert díjainkra, hiszen az elmúlt három év meglehetősen nehéz és kihívásokkal teli volt mind a befektetési, mind a bérbeadási csapataink számára. Ezúton szeretném megköszönni minden ügyfelünknek a képességeinkbe vetett bizalmukat, és támogatásukat, amely révén a lehető legmagasabb szintű ingatlanpiaci szolgáltatásokat nyújthattuk számukra.”   

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Mártírok úti Irodaház

Mártírok útja 66.

kiadó iroda235 m2
bérleti díj9 - 10 €/m²/hó+áfa

Haller Gardens

Soroksári út 30-34

kiadó iroda417 m2
bérleti díj14 - 14 €/m²/hó+áfa

MOM Park Irodák

Alkotás u. 53.

kiadó iroda1474 m2
bérleti díj16 - 16 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső