Az IMMOFINANZ és a FUTUREAL befejezte a nagybányai Gold Plaza értékesítését és eladását

A FUTUREAL Csoport és az IMMOFINANZ Csoport befejezte a nagybányai Gold Plaza értékesítését és eladását, amely az első modern bevásárló- és szórakoztató központ Északnyugat-Romániában.

A Gold Plaza a FUTUREAL Csoport (Közép-Kelet-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő csoportja) és az IMMOFINANZ Csoport (Közép-Kelet-Európa és Délkelet-Európa egyik legnagyobb befektetője) közös fejlesztési projektje. A FUTUREAL fejlesztési partnerként, az IMMOFINANZ Csoport pedig mint társfejlesztő és az elkészült pláza értékesítője vett részt a projektben.

"A Gold Plaza Északnyugat-Románia első bevásárló- és szórakoztató központja. Közelebb fekvő alternatíva híján 1 órányi autóúton belül 1,2 millió embert szolgál ki. Nagyszerű építészeti megoldásaival és kialakításával, elérhetőségével és láthatóságával, valamint vonzó bérlői és termékkínálatával a Gold Plaza az északnyugati régió kiskereskedelmi központjává vált. Nagybányai sikerünk jó üzenetet közvetít egyrészt a város és a régió, másrészt egész Románia kiskereskedelme számára" - fogalmazott Eran Socher projektigazgató.

A Gold Plaza 30 000 négyzetméteres bérelhető területével múlt novemberben nyílt meg, és az első hétvégén majdnem 90%-os kihasználtságával és 160 000 fős látogatottságával nagyon sikeres startot tudhat magáénak. "Azóta is stabil látogatottsági és forgalmi mutatókkal rendelkezünk. Határozottan úgy gondoljuk, hogy a központ egyike az ország legjobbjainak a maga nemében" - közölte a központ vezetősége. A Gold Plaza állandó bérlői közé tartozik a Cora hipermarketlánc, a Cinema City a térség első modern multiplex mozijával, a C&A, a New Yorker, a Deichmann, a Takko, a Leonardo, a Waikiki, a Domo, az Altex, a House of Art, a San Francisco, a Fox, a Douglas, a Centrofarm, az Orsay, a Best of Bowling, a Kenvelo, a Jeans Club és még sok más kiemelt bérlő.

Az utóbbi években a Romániában tervezett 100-nál is több bevásárlóközpontból a Gold Plaza beletartozik abba a maroknyi csoportba, amely meg tudta alapozni és fenn tudta tartani a fejlesztésfinanszírozást, erős bérlői érdeklődést tudott kelteni, és be is tudta fejezni a kivitelezést. "Számunkra a Gold Plaza nem téglából és habarcsból készült, hanem partnerségből: az IMMOFINANZ Csoport és a FUTUREAL Csoport partneri kapcsolatából, továbbá a projekt részvényeseivel, az önkormányzattal és a nagybányai helyi vállalkozásokkal való szoros együttműködésből. Az MKB Bank elkötelezettsége, a projektben részt vevő vállalkozók megbízhatósága és bérlőink bizalma a siker elengedhetetlen tényezőinek bizonyultak a mai nehéz gazdasági viszonyok között" - mondta el Futó Gábor, a FUTUREAL Csoport alapító vezérigazgatója.

Forrás: Futureal
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Dél-Buda Center

Fehérvári út 79.

kiadó iroda386 m2
bérleti díj9 - 10 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda5691 m2
bérleti díj12 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Asia Center Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Hegyvidék Bevásárlóközpont

Apor Vilmos tér 11-12.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj13 - 18 €/m²/hó+áfa

Büro Center West

Nagyszőlős u. 11-15.

kiadó iroda900 m2
bérleti díj10.5 - 12 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

1500 - 1800m²
2017. 03. 16.
35 - 45m²
2017. 03. 14.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső