Cushman & Wakefield jelentős megbízást kapott

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalatát bízta meg a J.P. Morgan Asset Management egy budapesti irodaportfolió kezelésével.

A megbízás 43,000 négyzetméter minőségi irodaterület üzemeltetését foglalja magában, a J.P. Morgan tulajdonában lévő Margit Palace és Terrapark épületekben.

 

Az üzemeltetési feladatok mellett a megbízó a Cushman & Wakefield vállalatot jelölte ki a portfoliójába tartozó 26,215 négyzetméter területű Terrapark (A és B épületek) és a 17,227 négyzetméter területű Margit Palace kizárólagos iroda bérbeadási ügynökségének.

 

Az A kategóriás Terrapark Budapest közvetlen közelében, Budaörsön található. Az 1999-ben épült irodaházban olyan fontos bérlők folytatnak tevékenységet, mint a Johnsson Diversey, a Roche és az Invitel. 

 

A szintén A kategóriás Margit Palace Budapest egyik legforgalmasabb hídja, a Margit híd közelében található. A Margit Palace bérbeadottsága jelenleg 90%, bérlői között olyan cégekkel, mint a Getronics és az Avis.

 

A magyar piacon 20 éve jelen lévő Cushman & Wakefield jelenleg több mint 760,000 négyzetméter kereskedelmi ingatlan területet kezel, vezető bérbeadók megbízásából. 2012-ben a vállalat rekord mértékű, 67,000 négyzetméter irodaterületet adott bérbe.

 

Scharek ZoltánPartner, a Cushman & Wakefield Property Management üzletágának vezetője elmondta: “A J.P. Morgan portfolió üzemeltetési megbízás jelentős a magyar piacon, csak úgy, mint a közelmúltbéli portugál és francia megbízásaink Tőlük. Kiemelkedő szolgáltatást nyújtunk majd a bérlőknek, és hatékonyabbá tesszük az épületek üzemeltetését. Ezen felül a bérbeadási csapatunk új bérlőkkel tölti majd fel a jelenleg üresen álló területeket.”

 

Peter Schlaich aJ.P. Morgan Asset Management – Global Real Estate Assets munkatársa hozzátette: “A több éve a tulajdonunkban lévő portfolió üzemeltetésével és bérbeadásával a Cushman & Wakefield Ingatlantanácsadó vállalatot bíztuk meg, hogy a jelenlegi kihívásokkal teli piacon segítsék az épületek teljesítményének javítását.”

 

 A J.P. Morgan Asset Management a JPMorgan Chase & Co. (NYSE:JPM), 2,3 trillió dollár értékű ingatlannal rendelkező globális pénzügyi szolgáltató vállalat része.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Infopark I épület

Infopark sétány 1.

kiadó iroda355 m2
bérleti díj13.5 - 16 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső