Ingatlanpiaci díjat kapott a Nova Park

A lengyelországi Nova Park nyerte a CIJ Awards „Legjobb Bevásárlóközpont Fejlesztés” díját Lengyelországban. Gorzów Wielkopolski legújabb és a Lubuskie vajdaság legnagyobb bevásárló- és szabadidőközpontja 2012. április 18-án nyitotta meg kapuit és azóta mintegy 15.000 vásárolni és szórakozni vágyót szolgál ki naponta.

A NoVa Park Üzletközpont a Futureal Csoport és a Caelum Development joint venture együttműködésében valósult meg 17 hónap alatt. 

 

„Ez a kereskedelmi beruházás volt az első projektünk Lengyelországban, melyet 2011-ben meghirdetett Partnerségi Programunk keretében valósítottunk meg. E program keretében 100 millió eurót tervezünk befektetni a régióban. Keressük azokat a cégeket, akik szívesen működnének együtt velünk sikeres ingatlan fejlesztések megvalósításában, ezért folyamatosan világítunk át kereskedelmi-, lakó- és irodafejlesztési projekteket” – nyilatkozta Futó Gábor, a Futureal Csoport alapító tulajdonosa.

 

A NoVa Park a legnagyobb kereskedelmi célú beruházás a német határtól alig 70 kilométerre elhelyezkedő, meghatározó szerepű lengyel városban: Gorzów Wielkopolski-ban. Az üzletközpont 32 400 m2-es területén több mint 140 kiskereskedelmi egység, számos nemzetközi és lengyel márka kapott helyet, köztük a helyi vevőközönség által régóta vártak is, mint pl. a H&M, a C&A, a KappAhl, a KFC, a Cubus, a Lavard, a Bijou Brigitte, a Media Expert, vagy a Pure Fitness.

 

Futureal Csoport díjak

 

A Futureal Csoport az elmúlt években számos díjat kapott már fejlesztéseiért. A Corvin Sétány elnyerte Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címét az International Property Awards szakmai megmérettetésén, valamint a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjat, a nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatának (Prix d'Excellence) első díját a speciális projektek kategóriában. ACorvin Bevásárlóközpont lett a legjobb retail fejlesztésa CIJ Awards hazai díjkiosztóján 2010-ben , a bukaresti Fülemüle Park pedig a legjobb lakóingatlan fejlesztés díját kapta.

Forrás: Futureal
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Árpád Center

Árboc u. 6.

kiadó iroda375 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

Örs Vezér Irodaház

Fehér út 1/b

kiadó iroda2000 m2
bérleti díj10 - 12 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Studium Irodaház

Közraktár u. / Czuczor u. sarok, Czuczor u. 2-10.

kiadó iroda1155 m2
bérleti díj13.5 - 14.9 €/m²/hó+áfa

Century Offices

Práter utca 6.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj14 - 19 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

50 - 80m²
2018. 05. 22.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső