Krisztina Palace új bérlői

A Buda központjában található Krisztina Palace, Budapest egyik legmodernebb és legikonikusabb ’A’ kategóriás irodaháza, örömmel köszönti két új bérlőjét. A Krisztina Palace irodaházat 2009-ben vásárolta meg az Union Investment ingatlan befektető vállalat, aki megbízta az AIG/Lincoln vállalatot az ingatlan kezelési és bérbeadási feladatokkal.

Az sikeres AIG/Lincoln jelenleg 340,000 négyzetméter területet kezel Magyarországon és 1,2 millió négyzetmétert világszerte. 

 

Az Union Invesment ingatlanportfoliójába 300 ingatlan tartozik világszerte, 18,3 milliárd euro értékben. 2011-ben a vállalat 1,4 milliárd eurót fektetett ingatlanba, és ez a szám 2012-re várhatóan 1,7-2 milliárd euróra rúg majd.

 

Matthias Gerloff azUnion Investmenttőlelmondta: “Elsődleges célunk a Krisztina Palace kihasználtságának növelése és bízunk benne, hogy az épület magas minőségének és modern technológiájának köszönhetően ezt elérjük. Rendkívül rugalmas bérleti feltételeket nyújtunk a bérlőknek és sok féllel tárgyalunk jelenleg is. Közelmúltbéli sikereink közé tartozik a híres, magyar Leroy étteremlánc, valamint a Flairspring enteriőr designer cég beköltözése. Arra számítunk, hogy a továbbiakban a fennmaradó üres irodaterületeket az épület kiváló elhelyezkedésének, valamint kialakításának köszönhetően nagy irodabérlők foglalják majd el.”

 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield Partnere és irodabérbeadási vezetője hozzátette: “A budapesti és legfőképpen a bel budai irodapiac folyamatosan fejlődik és a nehéz gazdasági helyzet ellenére egyre több bérlő választja ezt az alpiacot. A fejlett infrastruktúra sok bérlőt vonz és a hasonló minőségű közeli irodák feltöltődése folyamatos. A bérbeadó rugalmassága és az épület összehasonlíthatatlan. Mind nagy nemzetközi vállalatoknak, mind kisebb cégeknek és központoknak ideális épület. Reméljük, hogy a megújult üzemeltetési stratégiának és az irodabérbeadási szakemberek hozzáértésének köszönhetően az épület rekord idő alatt megtelik és hosszú távú ingatlan megoldást nyújt majd a bérlőknek. ”

 

Az épület közös-kizárólagos bérbeadó ügynökségei a Cushman & Wakefield és aGVA Robertson.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Pólus Pont Irodaház

Szentmihályi út 137.

kiadó iroda250 m2
bérleti díj7.5 - 8 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső