Lengyelországban is fejleszt a Futureal Csoport

Caelum Development befektetői csoport és a Futureal Csoport ünnepélyes keretek között jelentette be a Nova Park projektről szóló, közös fejlesztési megállapodást. A 2012 első negyedévében átadásra kerülő bevásárlóközpont Gorzów Wielkopolskiban, Lengyelország egyik leggyorsabban fejlődő térségében, a német határtól 70 km-re található.

„A Futureal Csoporttal, Európa egyik legnagyobb ingatlan fejlesztőjével folytatott együttműködés igazolja a Nova Park projekt létjogosultságát, és bizonyítja, hogy a beruházás vonzó befektetés” – nyilatkozta David Sharkey, a Caelum Development tulajdonosa.

„A Nova Park létesítmény, amelynek nagy részét már bérbe is adtuk, kitűnő projekt. Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen tapasztalt és megbízható partnerrel együttműködve mutatkozhatunk be a lengyel piacon” – nyilatkozta Futó Gábor, a Futureal Csoport vezérigazgatója.  

A Nova Park tervezett megnyitása 2012 első negyedévében várható. A bevásárlóközpont bérbeadottsága elérte 62 %-os szintet, a bérlők között számos olyan márka is szerepel, amelyek eddig nem voltak jelen a helyi piacon, többek között a H&M, az MK Bowling, az Intersport, a SuperPharm, a Smyk, a Kappahl, és a Fielmann. A már ismert brandek közül megtalálható lesz itt a Piotr & Paweł, a C&A, a Triumph, a Deichmann, az Empik, a CCC, az Apart, a Wojas.  A 32 400 m²-es bérbe adható terület 150 kiskereskedelmi szolgáltató között oszlik meg. A 910 férőhelyes, ingyenes parkoló a látogatók kényelmét szolgálja. A Nova Park a Lubuszi Vajdaság legnagyobb bevásárlóközpontja lesz, amely a vajdaság székhelyén, Gorzów Wielkopolskiban épül meg. A projekt generálkivitelezője a Warbud és a Mercury Engineering.


Caelum Development – Varsói központú, ír befektetői csoport, amelyet tízéves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező magánbefektetők csoportja alapított 2002-ben. A Caelum Development Közép-Kelet-Európában, elsősorban Lengyelországban, Romániában és Németországban tevékenykedik. Főleg többfunkciós bevásárlóközpontok építésével foglalkozik, a közepes és nagyobb méretű városokban.

A Caelum Development a társaság portfóliójában szereplő projektek befektetője, fejlesztője, irányítója és támogatója: Galeria Askana (Gorzów Wielkopolski), Galeria Młyńska (Racibórz), Wratislavia Center (Wrocław), Galeria Wisła (Płock), Familia (Gdańsk), Stara Cegielnia (Szczecin).

A Nova Park projekten kívül a Bukarest központjában épülő többfunkciós bevásárló- és szórakoztatólétesítmény, a ParkLake Plaza a Caleum Development  folyamatban lévő legnagyobb projektje. A létesítmény teljes területe 330 000 m².
 

Forrás: Futureal
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 11 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

myhive Greenpoint 7

Kéthly Anna tér 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11 - 11 €/m²/hó+áfa

XIII. Szegedi út 54. Társasház

Szegedi út 54.

kiadó iroda460 m2
bérleti díj10 - 10 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

20 - 40m²
2017. 12. 17.
2000 - 6000m²
2017. 12. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső