Matracáruházzal bővült a dunakeszi Buy-Way

A Gigamatrac Factory & Outlet áruház az Ablon érdekeltségű Buy-Way Dunakeszit választotta legújabb üzletének helyszínéül. A két cég a napokban írta alá a bérleti szerződést, melynek értelmében az alváskultúrára szakosodott cég májustól nyitja meg kapuit a Buy-Way vásárlói előtt.

A napokban aláírt szerződés értelmében a magyar Gigamatrac Factory & Outlet 2012 májusában nyitja meg legújabb üzletét a dunakeszi Buy-Way-ben, ez lesz a második üzlete. Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szaküzlete ezúttal Budapesten kívülre terjeszkedik.  „A Buy-Way több szempontból is ideális második üzletünk megnyitására. A választásnál fontos szempont volt, hogy Dunakeszi és a környező települések, beleértve Budapest közeli külső kerületeit is, erős fizetőképes keresletet biztosítanak új üzletünk számára. Ezen kívül a Buy-Way a Tópart Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, tehát a park vásárlói egyben a mi potenciális vásárlóink is.”- mondta Pálinkás László a Gigamatrac ügyvezető igazgatója.

 

Vincze Anna, az Ablon Kft. retail vezetője szerint a megállapodás nem csupán a Gigamatrac számára előnyös, hanem a Buy-Way látogatói számára is, hiszen a tavaly megnyitott Möbelix Bútoráruház és a Gigamatrac kínálata egymást kiegészítik, így a vásárlók időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy egy helyben vásárolhatják meg a termékeket. A Buy-Way Dunakeszi bevásárlópark úgynevezett „stripmall koncepció” alapján épült 2006-ban. A koncepció lényege, hogy az üzletek többsége közvetlenül megközelíthető a közel 600 férőhelyes, ingyenes parkolóból, így biztosítva a kényelmes és gyors vásárlást. A dunakeszi Buy-Way-ben a divatáru, a drogéria, a baba-mama bolt és a lakberendezési áruház mellett könyvekre, irodaszerekre és gyermek játékokra specializálódott üzletek várják a látogatókat.

 

A tisztán magyar tulajdonú Gigamatrac Factory & Outlet áruház ágykeretek, matracok és az alváskultúra szinte minden területét magában foglaló termékkínálattal rendelkezik. A cég Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szaküzlete, amely számos márkát – többek között Cardo, Billerbeck, Tempur és Dunlopillo – forgalmaz, valamint saját gyártású matracok és ágykeretek széles választékát. 2011-es alapítása óta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása ebben a szegmensben.

Forrás: CPI Hungary
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Parkway Irodaház

Könyves Kálmán krt. 54-58.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj12.5 - 14 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső