Nyit a Corvin pláza

Sokat várnak a hazai kereskedelmi láncok a holnap nyíló Corvin bevásárlóközponttól. A Közép-Európa legnagyobb városmegújító programjának részeként felépült Corvin idén az egyetlen megnyíló bevásárlóközpont Magyarországon.

A 375 millió eurós összberuházásból megvalósuló, francia Ségécé által épített világszínvonalú bevásárlóközpont vonzáskörzetében közel 400 ezer ember él és dolgozik.

A VIII. kerületi Corvin Negyed városfejlesztési projekt keretében 2006 és 2012 között kétszázharminc milliárd forintból mintegy 22 hektáron félmillió négyzetméter alapterületű új épület kerül kialakításra. A Corvin Bevásárlóközpont építési munkálatai 2007-ben kezdődtek meg, szorosan illeszkedve a Corvin Negyed városmegújító programjához. Ekkor vette meg a Klépierre Ségécé Csoport a bevásárlóközpont épületegyütteseit a Futureal Csoporttól. A bevásárlóközpontot a Klépierre Ségécé magyarországi leányvállalata, a Ségécé Magyarország Kft. üzemelteti. Az üzletek bérbeadását ugyancsak a helyi Ségécé leányvállalat, illetve a Jones Lang LaSalle nemzetközi ingatlan tanácsadó iroda végzi.

A forgalom mélyrepülésével párhuzamosan úgyszólván leálltak a kereskedelmi nagyberuházások: utoljára tavaly novemberben nyílt üzletközpont Budapesten. A Corvinban létrejövő CBA 3600 négyzetméteres felső kategóriás szupermarketje, a Príma, a bővülő Electro World lánc és másfél év után a Hervis is áruházat nyit Magyarországon.

A 375 millió eurós összberuházásból megvalósuló Corvin Bevásárlóközpont, négy szinten, összesen mintegy 65 ezer négyzetméteren várja majd az odalátogatókat. A bruttó kiskereskedelmi szintterület 34 600 m2, melyből egy szupermarket (3 600 m2), 9 közepes méretű outlet (többek között az Electroworld és az Alexandra) és több mint száz kisméretű üzlethelyiség, valamint egy teljes étteremszint kerül kialakításra.

A CBA Príma mellett olyan nemzetközi és hazai neveket találunk, mint a H&M, az Alexandra, a Hervis, a Jeans Club, a Promod, a Reserved, az Orsay, a Tally Weijl, a Bijou Brigitte, a Tatuum, a Woodoo, az Yves Rocher, az ElectroWorld és a dm. A Corvin tömegközlekedéssel kitűnően megközelíthető helyen, a M3-as metró és a 4-6-os villamos vonalán helyezkedik el.

Forrás: Világgazdaság online
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Ady 32 Irodaház

Ady Endre út 32-40.

kiadó iroda707 m2
bérleti díj6 - 9 €/m²/hó+áfa

Dél-Buda Center

Fehérvári út 79.

kiadó iroda386 m2
bérleti díj9 - 10 €/m²/hó+áfa

Balance Building

Váci út 99.

kiadó iroda1202 m2
bérleti díj10.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Hungária

Hungária krt. 30.

kiadó iroda0 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Xenter 13

Pap Károly u. 4-6

kiadó iroda1701 m2
bérleti díj10.7 - 0 €/m²/hó+áfa

Tatabánya Irodaház

Szent Borbála tér 6.

kiadó iroda498 m2
bérleti díj6 - 9 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

80 - 100m²
2017. 02. 10.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső