Rendszert kínál a Leier idei kreditpontos szakmai képzéssorozata

Minőségi építőanyagokkal, minőségi képzésekkel a minőségi élettérért, minőségi, személyes kapcsolatok által - akár ez is lehetne a mottója a Leier idei, kétpilléres szakmai képzéssorozatának. A vezető építőanyag-gyártó cég évek óta komoly feladatának tekinti, hogy megismertesse a legújabb technológiákat, fejlesztéseket, termékeket a szakma minden résztvevőjével.

Intenzív, gyakorlati tudnivalókat is rejtő, „Rendszert kínálunk” elnevezésű Szakmai Napok oktatássorozatukra egyaránt várják az építészeket és a mérnököket, valamint a tervrajzokból valódi létesítményeket megvalósító kivitelezőket is. Míg a tervezőasztaloknál dolgozó szakmabeliek ebben az évben már 20 városban vehetnek részt a kreditpontos konferencianapon, Békéscsabától egészen Sopronig, addig a gyakorlati tudást részletesebben igénylő kivitelezőket kereskedőpartnereihez hívja a Leier. A továbbképzési road-show színhelye Budapesten idén március 1-én a BME Informatikai termében lesz. (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3-9.). A kezdés időpontja fél 9.
- Magyarország legnagyobb építőanyag-gyártójaként küldetésünknek érezzük, hogy minőségi építőanyagokból minőségi létesítmények jöjjenek létre hazánkban is- mondta el Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője. Ehhez elengedhetetlen a minőségi szakember-képzés, amelyért ma már több oktatási intézmény, ill. kamara is dolgozik. Ehhez igyekszünk hozzátenni mi is a több évtizedes gyártói tapasztalatunkat, a termékfejlesztéseink és beruházásaink motorját adó, a minőség mellett való elkötelezettséget. Valljuk, hogy csak felkészült, magabiztos tudással rendelkező szakemberek javíthatnak az itt élők életminőségén. Épp ezért cégcsoportunk kiemelt figyelmet fordít az építőipar összes területéről a szakemberekkel való interaktív együttműködésekre; a releváns, naprakész szakmai információk és új technológiai eljárások, fejlesztések megismertetésére.


A „Rendszert kínálunk” címet viselő, 2011-es szakmai road-show nyitórendezvénye február 1-én, Békéscsabán lesz, majd a hagyományokhoz hűen, május 3-án, a jánossomorjai üzemben, Közép-Kelet Európa legnagyobb betonüzemében zárják a maratoni előadássorozatot. Mivel az elmúlt években is több ezer szakember volt kíváncsi a legszélesebb termékválasztékot kínáló gyártó újdonságaira és speciális, szakmai problémákat megoldó termékeire, ezért idén is sok érdeklődőre számít a cég, ez magyarázza többek között a helyszínek számának emelését is.
- Sokan voltak már az előadásainkon, de most is arra bíztatok mindenkit, hogy jöjjön el, és kérdezzen, vitatkozzon munkatársainkkal és előadóinkkal, csak így fejlődhetünk kölcsönösen. Ehhez mindössze egy előzetes regisztrációt kérünk az Éptár vagy saját weboldalunkon– tette még hozzá Komlós Andor.


A szakmával való élő, személyes kapcsolattartás másik fórumát azok a kivitelezői oktatások jelentik, melyek szintén prioritást élveznek a Leier munkatársainak elfoglaltságai között.
- A kivitelezőknek, mesterembereknek tartott Szakmai Napok programokat, oktatásokat általában kereskedőpartnereinknél, valamint saját üzemeinkben tartjuk – mondta el Rendes Ákos, a Leier Hungária Kft. észak-nyugati területi értékesítési vezetője. - Pénzügyileg stabil és szakmailag felkészült kereskedő partnereinkkel együtt hívjuk meg a mesterembereket. Az általában a téli hónapokban megtartott képzéseken, konzultációkon országszerte több száz szakember vesz részt egy-egy hónapban. Az érdeklődő szakemberek idén kéményrendszereinkről, díszburkolat-üzletágunk és az előregyártott vasbeton elemeink újdonságairól, fejlesztéseiről kapnak hasznos információkat. Ezen szakmai programokon való részvételt oklevéllel is díjazzuk. – fűzte hozzá Rendes Ákos.


- Még mindig igaz a mondás, hogy amit az ember nem ismer, azt nem tartja jónak, ill. azzal nem szívesen dolgozik – veszi át a szót Dudás László, a déli terület értékesítéséért felelős vezető. - Ezek a jó hangulatú összejövetelek egyben vitafórumok is: nemcsak a termékek minőségéről esik ilyenkor szó, de előfordult már, hogy termékfejlesztéseinket megerősítette egy-egy itt kapott javaslat.


A velünk kapcsolatban álló szakemberek igénylik, hogy felkészültek, naprakészek legyenek a gyártók kínálatából, sok telefont kapok, hogy mikor és hol tartjuk a következő képzést. – A kereskedőpartnerek kínálata oly széles, hogy nem mindig tudják szakmai részletességgel, a kivitelezők által igényelt pontossággal megválaszolni az egyes kérdéseiket, így amikor arra kérjük viszonteladóinkat, hogy biztosítsanak helyet ezen oktatások számára, ők mindig készségesen segítenek bennünket, és saját munkatársaik is érdeklődve vesznek részt az esetleges kivitelezési hibákat, ill. a helyes beépítéseket a gyakorlatban is bemutató előadásokon – folytatta Dudás László.


A Leier nem titkolt törekvése, hogy megtisztítsa a szakmát a hiányos tudással, gépparkkal vagy fizetési nehézségekkel küzdő szereplőktől, így ezen alkalmakkor azon lehetőséggel is élnek a résztvevők, hogy megosszák egymással tapasztalataikat: mely vállalkozóval volt zökkenőmentes az együttműködés, kit ajánlanak építési partnerként, vagy kivel nem tanácsos együtt dolgozni, alvállalkozójának szerződni. A Leiernél azt ígérik, hogy továbbra is töretlen akarattal fogják képviselni a minőség mellett való elkötelezettségüket, - erre garancia munkatársaik lojalitása és szakmai felkészültsége is.
 

Forrás: Goodwill Communications
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Rátót Center

Rátót utca 18-20.

kiadó iroda2400 m2
bérleti díj6 - 7 €/m²/hó+áfa

Bank Center REGUS - Citibank Torony

Szabadság tér 7.

kiadó iroda750 m2
bérleti díj16 - 22 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső