Új szakember a Colliersnél

A Colliers International magyarországi irodája örömmel jelenti be, hogy Holy Petra 2012. október elsején társigazgatóként csatlakozott a Colliers International iroda bérbeadási csapatához

Petra jelentős tapasztalattal és meghatározó szakmai múlttal rendelkezik a budapesti ingatlanpiacon; hét év bérbeadó-képviseletben és ingatlan-tanácsadásban szerzett gyakorlattal érkezett a Colliers iroda bérbeadási divíziójához. Korábban a Jones Lang LaSalle Magyarországnál és a GVA Robertson-nál dolgozott, ahol kulcsfontosságú fejlesztőket, nemzetközi vállalati ügyfeleket és helyi bérlőket egyaránt képviselt, az ő szakmai vezetéséhez kötődik például a Transcom új irodaházának felkutatása (relokációs tranzakciója) és a CEMEX SSC bérleti szerződésének újratárgyalása is.

Mindezek mellett nemzetközi tulajdonosok/fejlesztők - többek között a GTC, Heitman, IVG, AIG Lincoln, Atenor, Skanksa - képviseletét látta el.

 

Petra főbb feladatai többek között a kizárólagos megbízások elnyerése és képviselete lesz, valamint a magyarországi és nemzetközi bérlők részére nyújtott ingatlan-tanácsadással segíti majd az ügynökség munkáját, hozzájárulva a Colliers International irodapiaci részesedésének növeléséhez.

Forrás: Colliers
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Váci Utca Center

Váci u. 81.

kiadó iroda2088 m2
bérleti díj11.5 - 12.5 €/m²/hó+áfa

Bp. I. ker. Zsolt utca 9.

I. ker. Zsolt utca 9.

kiadó iroda128 m2
bérleti díj10 - 12 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső